За седми пореден път Бургаските фотографи представят Годишната си фотоизложба

Please follow and like us:
Pin Share

Седма поредна Годишна изложба откриват авторите от Сдружение „Бургаска фотографска общност”, осъществена с подкрепата на Община Бургас. Традиционна в културния живот на града тя е посветена на 6 декември Никулден – Празник на Бургас.
Ще се експонира в Културен център „Морско казино” зала „Георги Баев”, а откриването ще стане на 18 ноември 2014 г. в 18.00 часа. Свои творби ще представят 20 бургаски автори от Сдружението, всеки със свой интригуващ и индивидуален израз. Ще се насладим на 40 стилни художествени фотографии запечатали както личните емоции на авторите, така и техните виждания за реалностите в живота около нас. Жанровете са разнообразни и обхващат почти цялата гама – концептуална, пейзажна, портретна, репортажна, архитектурна, актова, абстрактна фотография. Собствения почерк и стил, разказан във фотографиите на всеки автор, придава специфична, но и очарователна визия на изложбата.
Свободна за посетители 7-мата Годишната изложба на Сдружение „Бургаска фотографска общност” ще бъде отворена за бургазлии и гости на Бургас до 04 декември 2014 г.

Please follow and like us:
Pin Share